Fellesskapet reagerer på nye Bitcoin helt på toppbørser

Der er det, en ny Bitcoin heltidshøyde. Vel, slags.

På minst to toppbørser Bitstamp og Binance passerte prisen på den ledende kryptovalutaen sine 2017-høyder og nådde $ 19 800-regionen. BTC har ennå ikke overgå prispunktet på 20 000 dollar som mange tilknytter „all-time highs“ for mynten.

Likevel feirer alle.
Bitcoin bryter ut til nye heltidspunkter

Det meste av markedet ser ut til å reagere på en lignende måte som hvordan analytikeren nedenfor reagerer. For de som levde gjennom bjørnemarkedet, kom dette ekstremt lenge.

Det var mange som ikke trodde at Bitcoin noensinne ville nå sin heltidshøyde igjen etter krasjet i 2018, da den pandemiinduserte krasjen tidligere i år.

Bitcoins raske reversering til oppsiden representerer en seier for okser.

Analytikerne som spådde at Bitcoin ville falle fra $ 18.000, har også begynt å kaste seg over hele linja.

De som ikke er „i“ kryptorommet, reagerer også på nyhetene.

Bloomberg, CNBC og andre økonomiske finansmedier dekket historien om at Bitcoin hadde brutt til heltidshøyder, mens begrepet „Bitcoin“ trente i noen deler av verden på Twitter. I Canada er det for eksempel for øyeblikket det nest ledende begrepet på Twitter.

Tweets knyttet til Bitcoin fortsetter i stor grad at folk kunngjør sin spenning for all-time highs.
Hva forårsaker flyttingen?

Mange mener at det som forårsaker flyttingen, er institusjonelle kjøpere i stor grad basert i USA.

Bitcoin begynte å falle i forrige uke når forberedelsene til ferien begynte, og fikk mange til å tro at fallet var et resultat av at visse kjøpere forlot markedet. Analytikere pekte også på mangelen på likviditet på Thanksgiving, noe som igjen antydet at institusjonelle amerikanske kjøpere hadde kalt det.

Bitcoin’s rally kommer akkurat slik kjøperne ble forventet å komme tilbake til markedet etter en feriehelg.

For ikke å nevne at flere og flere institusjoner har kunngjort sin støtte til bitcoin de siste dagene.

For eksempel ble det sent i forrige uke avslørt at Guggenheim Macro Opportunities Fund, et fremtredende Wall Street makro hedgefond, oppdaterte sitt mandat til å inkludere opptil 10 prosent av porteføljen i GBTC.

Scott Minerd, konsernsjef i firmaet, ga ut en rapport tidligere i år som antydet at makroverdenen kunne gjennomgå dramatiske endringer. Han nevnte spesielt hvordan verden kan søke å avskaffe all eksisterende gjeld, noe som fører til devaluering av fiat-valutaer. Som CryptoSlate dekket på den tiden, kan disse trendene være ekstremt bullish for Bitcoin.
Fellesskapet reagerer på nye Bitcoin helt på toppbørser

  • Bitcoin
  • 30. nov kl. 21:14 UTC
  • $ 19,410.29
  • 7,52%

Bitcoin, som for tiden er rangert som nr. 1 etter markedsverdi, har økt 7,52% det siste døgnet. BTC har en markedsverdi på $ 360,23B med et døgnvolum på $ 46,36B.