CryptoWhale på hvorfor XRP er bedre enn Bitcoin og klar til å overgå alle andre Altcoins

XRP er det mest lovende prosjektet for langsiktige investorer, støttet av sin overlegne teknologi til Bitcoin og vekt i å forfølge digitale eiendomsregler ifølge den anerkjente investor- og handelsrådgiveren CryptoWhale.

CryptoWhale, som er stolt av å gi ikke-partisk og ikke-emosjonell handelsråd angående kryptokurver og ofte kritisere overvurderingen av digitale eiendeler, har nylig skilt XRP.

I følge hans siste Twitter-tråd har hans langsiktige investering og forskning på XRP funnet ut at den er bedre enn Bitcoin Billionaire og vil være altcoin å beseire alle andre som til slutt er dømt til å mislykkes.

XRP er bedre enn Bitcoin

Sammenlignet med Bitcoin hevdet CryptoWhale at XRPs transaksjonshastighet på 3 til 4 sekunder er 1000 ganger raskere enn Bitcoins 10 minutter og billigere, med et mer skalerbart nettverk og bedre for miljøet.

„XRP er en digital ressurs som bruker Distribuert Ledger-teknologi som Bitcoin, men det er der likheten stopper.“

I tillegg gjør XRPs morselskap Ripple ting riktig ved å jobbe med systemet for å sikre riktige rammer for kryptovaluta. Han skrev:

“Ripple er det ENESTE selskapet på markedet som aktivt presser på for regelverk. De har jobbet tett med offentlige etater for å sikre at de er i full overensstemmelse. Dette gir XRP en stor fordel sammenlignet med andre altcoins som til slutt vil forsvinne. “

Ripple er det første selskapet for distribuert ledgerteknologi (DLT) som er medlem av ISO 20022-standarden, et globalt regelverk som tar sikte på å forme fremtiden for grenseoverskridende betalinger.

Hvorfor er XRP plettet?

I følge CryptoWhale ble 79% av investorene offer for FOMO 2017 og kjøpte XRP til en oppblåst pris på $ 2,50. Da prisen krasjet, mistet sterkt eksponerte investorer mye penger med noen som tok Ripple og administrerende direktør for retten for „villedende investering råd“.

„Dette har skapt mange hatere for XRP siden mange hadde tapt penger, noe som skapte en ubevisst negativ skjevhet mot mynten.“

Bortsett fra investortap, rynker kryptosamfunnet også tungt på XRP på grunn av dets høye nivå av sentralisering, som de anser for å undergrave utviklingen av desentralisert finans.

XRP kan bare utstedes som aksjer av Ripple, og innehavere har begrenset tilgang til XRPs nettverk, som er en privat blockchain med verifiserte nodeoperatører som må godkjennes av Ripple.

XRP er ikke død

CryptoWhale uttalte tidligere at det faktum at Ripple ikke prøver å erstatte banksystemet, men integrerer teknologien for å effektivisere bankprosessen, er grunnen til at XRP har blitt favorisert av store finansinstitusjoner.

Derfor, i motsetning til populær oppfatning, er ikke XRP død til tross for sin imponerende ytelse gjennom årene.

“Mens mange kritiserer XRP for å være død, er det absolutt ikke tilfelle. XRP er opp over 10 000 siden oppstarten. Den logaritmiske skalaen viser at vi bare ser en lignende trend vi så i 2015-2017. „